Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Украинският президент посочи при какво положение ще прекратят мирните преговори с Русия


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога заплаши да изтегли страната си от продължаващите мирни договаряния с Русия, в случай че украинските бойци, обсадени в пристанищния град Мариупол, бъдат избити от съветските сили, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4267
" Това, което те вършат в този момент... може да постави завършек на всевъзможни договаряния ", сподели Зеленски в оповестено през вчерашния ден изявление за украински новинарски уебсайт.

" Там има съветски сили, които ненавиждат нашите бойци, и не считам, че могат да им пощадят живота ", сподели украинският президент, имайки поради обстоятелството, че доста от обсадените бойци са част от батальона " Азов ", формиран от националисти, чиято крайнодясна ориентировка е обект на мнения в съветски медии от седмици.

Зеленски сподели, че обстановката в Мариупол остава извънредно комплицирана, и че Киев е във връзка със бранителите на града всекидневно, показва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР